FAQ & HUISREGELS


Wanneer vindt het festival plaats?

Tintelfris Festival 2019 vindt plaats op 7 juli van 15:00 tot 23:00 uur.

Waar vindt het festival plaats?

We gaan dit jaar los op P3 van het Cars Jeans Stadion bij ADO Den Haag!

Is er een minimumleeftijd?

Tintelfris Festival 2019 heeft geen minimumleeftijd. Iedereen is welkom!

Kan ik kaarten aan de deur kopen?

Er zullen kaarten aan de deur beschikbaar zijn, maar DOOR = MORE!

Parkeren

Naast het festivalterrein zijn er voldoende parkeerplekken beschikbaar. Let op: hiervoor moet een parkeerticket worden aangeschaft, dit kan via de ticketshop.

Flyeren

Het is verboden op en rondom het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden zonder toestemming van de organisatie.

Drugs

Het in bezit hebben of gebruiken van drugs is niet toegestaan op de locatie en de directe omgeving.

Alcohol

NIX 18! Aan jongeren onder de 18 jaar wordt geen alcohol verkocht of verstrekt. Er kan ten alle tijde om legitimatie gevraagd worden.

Wapens

Slag-, stoot- en vuurwapens zijn niet toegestaan.

Wildplassen

Wildplassen is verboden.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Op het terrein zijn er voldoende mogelijkheden om consumpties te halen. Consumpties kunnen alleen gehaald worden met munten.

Munten

Tijdens het festival zijn er een aantal plekken waar je munten kan halen. Deze plekken zijn duidelijk aangeduid op het terrein. Er kan worden betaald met pin en cash.

Foto en film

Op het Tintelfris Festival is het meenemen van eigen fotoapparatuur toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Sterker nog: gebruik #tintelfris om ons te vinden op Facebook en Instagram!

Let op: selfiesticks zijn niet toegestaan op het terrein.

Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@tintelfris.com voor een pers accreditatie.

Ik heb tickets gekocht, maar ik kan ze niet (meer) vinden in mijn mailbox. Wat nu?

Geen paniek. Via de klantenservice van ticketmaster kan je zien wat je moet doen als er problemen zijn met de tickets.

Dieren

Dieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Uitzondering geldt voor hulphonden.

Zero tolerance beleid

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid op Tintelfris Festival. Dit betekent dat iedereen bij aankomst op het terrein gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het festival ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel op het festivalterrein leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie.

Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.