FAQ & HUISREGELS


Wanneer vindt het festival plaats?

Tintelfris Festival 2017 vindt plaats op 30 juli van 15:00 tot 23:00 uur.

Waar vindt het festival plaats?

Tintelfris festival 2017 vindt plaats in het Zuiderpark, Den Haag

Is er een minimumleeftijd?

Tintelfris Festival 2017 heeft geen minimumleeftijd. Iedereen is welkom!

Flyeren

Het is verboden op en rondom het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden zonder toestemming van de organisatie.

Drugs

Het in bezit hebben of gebruiken van drugs is niet toegestaan in het Zuiderpark en de directe omgeving.

Alcohol

NIX 18! Aan jongeren onder de 18 jaar wordt geen alcohol verkocht of verstrekt. Er kan ten alle tijde om legitimatie gevraagd worden.

Wapens

Slag-, stoot- en vuurwapens zijn niet toegestaan.

Wildplassen

Wildplassen is verboden.

Eten en drinken

Het is niet toegestaan eigen eten of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Op het terrein zijn er voldoende mogelijkheden om consumpties te halen. Consumpties kunnen alleen gehaald worden met munten.

Munten

Tijdens het festival zijn er een aantal plekken waar je munten kan halen. Deze plekken zijn duidelijk aangeduid op het terrein. Er kan worden betaald met pin en cash.

Foto en film

Op het Tintelfris Festival is het meenemen van eigen fotoapparatuur toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Sterker nog: gebruik #tintelfris om ons te vinden op Facebook en Instagram!

Let op: selfiesticks zijn niet toegestaan op het terrein.

Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@tintelfris.com voor een pers accreditatie.

Ik heb tickets gekocht, maar ik kan ze niet meer vinden in mijn mailbox. Wat nu?

Geen nood, zolang je nog je inloggegevens voor de i-Ticketz website hebt kun je: Opnieuw een email laten versturen of de tickets direct via je i-Ticketz account uitprinten. Op www.i-ticketz.com ga je naar “mijn menu”, “mijn tickets” voor je online tickets.

Werkt dit allemaal niet meer dan kun je nog steeds contact opnemen met de helpdesk. Neem contact op met onze helpdesk door een e-mail te sturen naar help@i-ticketz.com vanaf het e-mailadres waar je jouw ticket(s) mee hebt gekocht. Verwerk in de e-mail een betalingsbewijs (printscreen van een creditcard of bankafschrift) van de door jou gekochte tickets. Als onze helpdesk dit van je ontvangen heeft dan versturen we z.s.m. per e-mail opnieuw de bevestiging van de tickets op naar je. De bevestiging is niet meer nodig indien je de tickets al hebt gedownload

Dieren

Dieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Uitzondering geldt voor hulphonden.

Zero tolerance beleid

Wij hanteren een ‘zero tolerance’ beleid op Tintelfris Festival. Dit betekent dat iedereen bij aankomst op het terrein gefouilleerd wordt en hierbij aangetroffen verboden middelen in beslag worden genomen.

Bij geconstateerd bezit van harddrugs wordt de toegang tot het festival ontzegd en bij constatering van grotere hoeveelheden volgt overdracht aan de politie voor proces-verbaal, waarbij de boetes hoog kunnen oplopen. Openlijk gebruik en handel op het festivalterrein leidt tevens tot verwijdering van het festival en overdracht aan de politie.

Wij willen de bezoekers dringend verzoeken hier rekening mee te houden. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overtreding van het zero tolerance beleid door bezoekers.